Pravila zaštite privatnosti

Ova pravila zaštite privatnosti određuju kako Abargo REHAB d.o.o. koristi i štiti informacije koje dajete kada koristite ovu stranicu. Abargo REHAB d.o.o. učinit će sve da zaštiti vašu privatnost. Ukoliko budete zamoljeni dati kakve informacije pomoću kojih vas se može identificirati prilikom korištenja ove stranice, budite uvjereni da će one biti upotrjebljene isključivo u skladu s ovom izjavom o zaštiti privatnosti. Abargo REHAB d.o.o može s vremena na vrijeme promijeniti ova pravila prilikom ažuriranja stranice. Molimo vas da povremeno posjetite ovu stranicu i provjerite slažete li se s eventualnim promjenama.

Kakve podatke prikupljamo:

  • Ime i prezime
  • kontakt-podatke email adresu i broj telefona
  • Za kompletan popis kolačića pogledajte dio Popis kolačića koje prikupljamo.

Što činimo s podacima koje prikupimo

Ti su nam podaci potrebni kako bismo razumjeli vaše potrebe i osigurali vam bolju uslugu, a posebice iz sljedećih razloga:

  • za interno evidentiranje podataka
  • kako bismo unaprijedili naše proizvode i usluge

Sigurnost

Sigurnost vaših podataka nam je važna. Kako bismo spriječili neautorizirani pristup vašim podacima ili njihovo otkrivanje, osigurali smo odgovarajuće fizičke, elektroničke i upravljačke sustave zaštite kojima štitimo i čuvamo podatke koje prikupljamo preko Interneta.

Kako koristimo kolačiće

Kolačić je mala datoteka koja traži dopuštenje da se instalira na hardver vašeg računala. Ukoliko pristanete, datoteka se instalira i kolačić pomaže analizirati promet Internetom i javlja nam kada posjetite neku stranicu. Kolačići omogućuju da web aplikacije reagiraju na vas kao pojedinca. Web aplikacija može prilagoditi svoj rad vašim potrebama i interesima prikupljajući i pamteći podatke o vašim afinitetima.

Mi koristimo kolačiće koji prate količinu prometa kako bismo identificirali koje se stranice koriste. To nam pomaže da analiziramo podatke o prometu na web stranicama i poboljšamo naše web stranice kako bismo ih prilagodili potrebama svojih korisnika. Te podatke koristimo isključivo radi statističkih analiza, a potom se oni uklanjaju iz sustava.

Uglavnom, kolačići nam pomažu da vam osiguramo bolje web stranice tako što nam omogućuju da pratimo koje stranice su vam korisne a koje nisu. Kolačići nam ni na koji način ne osiguravaju pristup vašem računalu ili bilo kakvim podacima o vama, osim onih koje ste voljni s nama podijeliti. Kolačiće možete prihvatiti ili odbiti. Većina web preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali obično možete, ukoliko to želite, podesiti postavke svog preglednika da ih onemogućuje, ali u tom slučaju možda nećete moći u potpunosti iskoristiti sve prednosti naših web stranica.

Poveznice s drugim web stranicama

Naše web stranice mogu sadržavati poveznice s drugim web stranicama koje su vama zanimljive. Međutim, ukoliko pomoću njih napustite naše stranice, imajte na umu da mi više nemamo nikakvu kontrolu nad tim drugim web stranicama i stoga ne možemo biti odgovorni za zaštitu i privatnost bilo kojih podataka koje o sebi dajete posjećujući druge stranice jer one ne podliježu ovoj izjavi o zaštiti privatnosti. Budite oprezni i provjerite pravila zaštite privatnosti koja vrijede za dotične stranice.

Kontroliranje osobnih podataka

Vi možete ograničiti prikupljanje ili upotrebu svojih osobnih podataka na sljedeće načine:

Mi nećemo prodati ili iznajmiti osobne podatke trećoj strani ukoliko nemamo vaše dopuštenje da to učinimo ili ako nas zakon na to ne obvezuje.

Možete zatražiti detalje o osobnim podacima koje o vama imamo po Zakonu o zaštiti podataka iz 1998. godine. U tom slučaju trebat ćete platiti manju naknadu. Ukoliko želite presliku podataka koje o vama imamo, molimo vas pišite nam na adresu Jaruščica 9e, 10020 Novi Zagreb.

Ukoliko uočite da su bilo koji podaci koje o vama imamo netočni ili nepotpuni, molimo vas da nam pišete ili pošaljete mail što je prije moguće na gore navedene adrese. Smjesta ćemo ažurirati sve netočne podatke.

Popis kolačića koje prikupljamo

Dolje navedena tablica sadrži popis kolačića i podatke koje pomoću njih prikupljamo.

[render_cookies_list]