O Abargu

O nama

Točnom procjenom, specifičnom dijagnozom uzroka problema te
najmodernijim tehnikama fizioterapije otklanjamo
sve poteškoće u vašem zdravlju.

Svoje pacijente nastojimo što bolje educirati o njihovom zdravstvenom stanju
kako bismo zajedničkim snagama što uspješnije otklonili uzroke problema,
te unaprijed spriječili ponavljanje istih.

Ivan Golubiček

bacc. physioth

Energičan i motiviran vođa dokazane sposobnosti da učinkovito upravlja ljudima i projektima. Marljiv i odgovoran radnik. Izvrstan u kreiranju novih ideja. Vrlo prilagodljiv i snalažljiv u rješavanju problema.

Nakon završene Športske gimnazije u Zagrebu, diplomirao na stručnom studiju fizioterapije na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu, 2005. g. Tijekom studija, iskustvo u struci počeo je stjecati radeći kao trener osoba s invaliditetom i voditelj škole veslanja u Hrvatskom akademskom veslačkom klubu Mladost. Pripravnički staž odradio je u Klinici za dječje bolesti Zagreb nakon čega otvara Centar za poboljšanje kvalitete življenja „KRETANJE“.
2008. godine postaje fizioterapeut svih selekcija hrvatske veslačke izborne vrste. Kao dio tima četverca na pariće sudjeluje u osvajanju srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Londonu 2012., zlatnih medalja na Svjetskim prvenstvima 2010., 2013., brončane medalje na svjetskom prvenstvu 2011. i preko dvadeset medalja na Europskim prvenstvima te Svjetskim kupovima. 2014. godine kao dio tima braće Sinković u dvojcu na pariće, sudjeluje u osvajanju još jednog svjetskog zlata i rušenju svjetskog rekorda u toj disciplini.

Godine 2009. otvara ABARGO Rehab d.o.o. za fizikalnu terapiju gdje kao direktor i glavni fizioterapeut radi sa pacijentima u ordinaciji (fizioterapeutske procjene, planiranje terapija, provedba terapija, izvođenje funkcionalnih testiranja, edukacija pacijenata) kao i sa sportašima na terenu (planiranje, programiranje i provedba prevencijskih i korektivnih kondicijskih treninga, rehabilitacija ozljeda, priprema za natjecanja, oporavak između i poslije natjecanja).

Sva svoja znanja i vještine koje je godinama stekao konstantno usavršava. Godine 2008. završava Kinesiotaping KT1, KT2 i KT3. 2010. g. polaganjem instruktorskog ispita postaje certificirani K-Taping instruktor. Završio je sedam stupnjeva edukacije za manualnog terapeuta po Kaltenborn/Evjenth pristupu, početni i napredmi stupanj PNF tehnike, mehaničku dijagnostiku i tretman po McKenzie-u, Neurodinamiku, japansku tehniku Yumeiho. Nove mogućnosti u rehabilitaciji pronašao je u tehnici DNS (Dynamic Neuromuscular Stabilisation) koju usavršava na tečajevima u Sloveniji, Južnoj Koreji i Sjedinjenim Američkim Državama te u Neurokinetic Therapy (NKT).
2015. godine postaje službeni fizioterapeut kanadskog tenisača Miloša Raonića koji je trenutno 14. na ATP listi.
Poseban interes ima u integraciji fizioterapije i kondicijskog treninga kroz integraciju razvoja mobilnosti, jačanja i dinamičke stabilnosti.

$signature_photo['title'];
$members_photo['title'];

Maja Cesarec

bacc. physioth

Rođena u listopadu 1985. Nakon završene srednje škole za fizioterapeutskog tehničara u Zagrebu, 2004. god. upisuje studij fizioterapije na Zdravstvenom Veleučilištu u Zagrebu koji završava početkom 2008. god. Nakon završenog veleučilišta i odrađenog pripravničkog staža u OB Sv. Duh počinje radi u poliklinici za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju prof. dr. dc. Milena Stojčević Polovina. 2010. god. rad započinje u ABARGO REHAB d.o.o. u kojem stječe puno novih znanja i vještina. Za vrijeme studija počinje raditi u Plivačkom klubu za osobe s invaliditetom ‘Natator’ u kojem radi kao instruktor Halliwick metode terapijskog plivanja, a po završetku studija surađuje s klubom kao njihov fizioterapeut te postaje dio tima plivačke reprezentacije osoba s invaliditetom. U području neformalnog obrazovanja završava tečajeve Kinesiotaping KT1, KT2; Dynamic Neuromuscular Stabilization (DNS) A,B i C dio; Neurokinetic Therapy (NKT) i nastavlja se educirati u tom pravcu.

$signature_photo['title'];
$members_photo['title'];

Suzana Petrčić

bacc. physioth

Rođena u studenome 1990. g. u Karlovcu. Medicinsku školu u Karlovcu završila je 2009. Diplomirala na Dodiplomskom stručnom studiju  fizioterapije na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu, 2013. g. Tijekom studija radi kao demonstrator na katedri za anatomiju, volontira kao asistent osoba s invaliditetom u Bolnica za ortopediju i rehabilitaciju “Prim.dr.Martin Horvat” Rovinj te u Plivačkom klubu ‘Natator’. Završila je temeljni Halliwick tečaj. Educirana je o Limfnoj drenaži po dr. Vodderu, pohađala je tečaj Kliničke neurodinamike: donji ekstremiteti, DNS (Dynamic Neuromuscular Stabilization) A i B te Myofascial Release Technique I, II, III, V; također i Kinesio Taping KT1. Sudjelovala na  1. Konferenciji studenata na temu „Suradnja u interdisciplinarnom timu˝ s radom „Stavovi studenata fizioterapije i radne terapije o međusobnoj suradnji u timu˝. Dio stručnog tima Hrvatske karate reprezentacije 2016.g.

$signature_photo['title'];
$members_photo['title'];